Green Screen op de Dag van de Duurzaamheid 11-11

Elke tweede woensdag van de maand organiseert Ekosofia in samenwerking met The Hub Amsterdam een groene thema-avond met een inspirerende spreker en een relevante film of documentaire, en tot slot een discussie. De geslaagde première op 13 oktober 2010 had als thema permacultuur, met gastspreekster Fransje de Waard, schrijfster van het boek “Tuinen van Overvloed”, en de vertoning van de BBC documentaire “A Farm for the Future” en de “TED Talk” van Willy Smits.

In november wordt de Green Screen gehouden op donderdag de 11e om aan te sluiten op de Dag van de Duurzaamheid. Het thema is ecodorpen. In 20 minuten wordt het plan voor onze ecowijk bij Amsterdam toegelicht en aansluitend wordt de film “A New We” over 10 ecodorpen in Europa vertoond. In het debat staat deze vraag centraal:

Waarom zouden we een eco-dorp of groene wijk in de buurt van de stad willen bouwen?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De inloop is vanaf 19.00 u en de avond begint om 19.30 u in The Hub Amsterdam aan de Westerstraat 187. Minimale bijdrage 5 euro. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s