Green Screen geslaagd, mooie Strobouw Expeditie voor de boeg!

Het wordt langzaamaan een goede gewoonte dat we vanuit de Ekosofia Gemeenschap een geslaagde bijeenkomst organiseren. Het Naturatorium van zondag 9 januari was weer een volgende stap in de opwaartse spiraal van het project en ook de Green Screen van afgelopen vrijdag in de Hub Amsterdam was weer een succes.

Het thema was deze keer natuurlijk bouwen met een enthousiasmerende presentatie van Michel Post (Strobouw Nederland en Orio Architecten) over strobouw in Nederland.  De film First Earth gaf vervolgens een mooi beeld van de wereldwijde tradities op het gebied van natuurlijk bouwen met aarde, hout, stro, riet en leem. Beide sloten perfect aan op de Expeditie die we komend weekend op de agenda hebben staan.

Expeditie Strobouw IJburg

Zaterdag 22 januari gaan we twee woningen bezoeken op IJburg die gebouwd zijn door Strobouw Nederland en waarin verschillende technieken van ecologisch bouwen zijn toegepast, waaronder natuurlijk vooral stro en hout.

Wanneer je interesse hebt om deel te nemen stuur dan even een berichtje (voor meer informatie) naar Jevgenia Lodewijks via amsterdam@ekosofia.org. Maximaal 30 deelnemers!

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van onze agenda, meld je dan aan voor de maandelijkse Nieuwsbrief:

http://ekosofia.org/nieuwsbrief.htm

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s