Laatste nieuws over Little Hawk

Goed nieuws! Little Hawk en zijn vrouw Beverly zullen tijdens hun bezoek aan Nederland verblijven in een Artist-in-Residence appartement in het creatieve en sociale community project H-Society, onder de vleugels van Ymere.

Bij wijze van wederdienst zal Little Hawk een exclusieve show voor de bewoners en deelnemers aan dit woon- en werkproject in Amsterdam Zuid-Oost en een bedrijfsvoorstelling voor Ymere geven. Bovendien gaan we in samenwerking met leden van de H-Society een grote drumcirkel in en voor de buurt organiseren!!! Zaterdag 18 juni van 12.00-13.00u, deelname 10 euro + waardering achteraf! Open voor publiek!

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws over het programma, reserveringen en locaties op:

http://kennethlittlehawk.wordpress.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s