Eerste optredens Little Hawk afgelopen weekend waren inspirerend, welkom vrijdag 27-5 in The Hub Amsterdam.

Kijk op http://kennethlittlehawk.wordpress.com/ voor het laatste nieuws en meer informatie over het programma en reserveringen. Hier alvast een aardige impressie van de show van afgelopen zondag in het Westerhuis aan de Westerstraat 187.

Het laatste nieuws is dat Little Hawk ook in Den Haag zal optreden, op initiatief van de Haagse kunstenaar Zagara. Op woensdag 15 juni in Theater PePijn. Voor meer informatie over die show en reserveringen: http://www.diligentia-pepijn.nl/.

Verder wordt er achter de schermen nog gewerkt aan een extra kindervoorstelling in The Hub op donderdag 2 juni, voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en liefst al een beetje in staat om Engels te volgen… Via de blog hierboven genoemd wordt bekend gemaakt of deze show definitief doorgaat, en misschien nog een extra optreden in het Amsterdamse… Stay Tuned.

Hartelijk welkom en neem vrienden en familie mee. Wanneer? Het eerstvolgende optreden van Little Hawk is op vrijdag 27 mei 2011 in The Hub. Inloop 19.30u, aanvang 20.00u. Graag op tijd arriveren! Entree 10 euro + waardering achteraf.

Patrick van Uffelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s