Little Hawk tour 2011 succesvol afgerond met drie bijzondere optredens.

Theater PePijn

Op woensdag 15 juni heeft Little Hawk een echt wervelende performance gegeven in Theater PePijn in Den Haag! Het is c.q. was een wens van Little Hawk om in het theatercircuit op te kunnen treden en deze eerste keer werd ontvangen met een staande ovatie en een daverend applaus door de veertig aanwezigen. Mede dankzij het initiatief van de Haagse kunstenaar Zagara tot deze voorstelling en de geweldige hulp van het team van PePijn is de show een succes geworden en zeker voor herhaling vatbaar. In het donker van het theater blijkt de show een spannende sfeer te krijgen en wordt je als kijker/luisteraar makkelijk meegenomen in de verhalen en muziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier een terugblik op de blog van een van de bezoekers:

http://thesingingwarrior.com/2011/06/15/the-singing-warrior-shares-little-hawks-fantastic-storytelling-performance/

The Hub Amsterdam

Op vrijdag 17 juni was het laatste optreden in The Hub Amsterdam, voor ook bijna veertig mensen. Op die laatste van acht shows in The Hub werd duidelijk dat de Studio een hele eigen en lichte sfeer geeft aan de optredens, met een zekere theater kwaliteit en toch Little Hawk de mogelijkheid biedend om contact te maken met het publiek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heesterveld

Op zondag 19 juni is de tour afgesloten met een laatste optreden in het appartement in Heesterveld waar Little Hawk en zijn vrouw tijdens hun bezoek hebben gewoond, als onderdeel van de Heesterveld Society, een urban renewal project onder de vleugels van Ymere. Kijk voor een indruk op de blog voor Little Hawk in Nederland: http://kennethlittlehawk.wordpress.com/. Op deze site wordt het laatste nieuws gedeeld over de vierde tour in ons land, in mei en juni 2012.

Kijk voor korte filmpjes van verschillende optredens op: http://www.youtube.com/kennethlittlehawk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s