Ekosofia organiseert Informatie avond op Dag van de Duurzaamheid!

Maak kennis met Ekosofia op 11-11 in The Hub!

Ekosofia doet mee aan de Dag van de Duurzaamheid op 11 november met een heerlijk Raw Food diner en avondvullend programma in de Hub, Amsterdam. Locatie: Westerstraat 187, aanvang: 18.30.

Tijdens deze avond is er volop gelegenheid tot kennismaken met ons project voor een groene wijk aan de rand van Amsterdam en de actieve deelnemers. Daarnaast is er ruimte voor vragen stellen, uitwisseling van ideeën en discussie in een informele setting. Het eersteklas Raw Diner zal verzorgd worden door Raw Food chef Trudy van Oostrum.

Een belangrijk thema van de avond is ondernemerschap binnen Ekosofia. In ons plan voor een groen en zelfvoorzienend woon- werkgebied speelt ondernemerschap een centrale rol. Organisaties, bedrijven, zzp’ers en kunstenaars die zich gaan vestigen binnen Ekosofia, zijn van toegevoegde waarde voor de omringende wijken en de locale economie. Wij willen een unieke plek creëren waar duurzaam wonen, werken en genieten samengaan in een echt groene omgeving. Voor kleine en startende ondernemingen is tevens een bedrijvenverzamelgebouw in de planning opgenomen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je zeker wilt zijn van deelname aan deze bijzondere Ekosofia avond, meld je dan bijtijds aan! Je kunt je tot 1 november aanmelden door een berichtje te sturen aan amsterdam@ekosofia.org en je bijdrage voor deelname te storten op Triodos bankrekening 1983.95.906, ten name van Stichting Ekosofia Amsterdam, o.v.v. 11-11-11 en je naam. De toegangskosten voor de hele avond zijn 35 euro per persoon, inclusief een bruisende Raw cocktail bij binnenkomst en een vijfgangenmenu.

Het programma:

·      18.30 – 19.00    Inloop met welkomstcocktail, drankbar en muziek

·      19.00 – 21.00    Raw diner in muzikale omlijsting

·      21.00 – 21.10    Powerpoint presentatie door Ekosofia’s initiatiefnemer Patrick van Uffelen

·      21.15 – 22.15    Ondernemers- en ontmoetingsplein & visuele presentaties van wonen en werken in Ekosofia

·      22.15 – 23.00    Inspiratie-Forum voor uitwisseling van ideeën

Hoe ziet jouw droom van duurzaam wonen en werken er uit? We horen het graag op 11-11-11!

Met vriendelijke groet,

Projectgroep Ekosofia Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s