Green Screen met Michel Post over Sacred Geometry vrijdag 16 maart @ The Hub

Ekosofia en The Hub Amsterdam presenteren op vrijdag 16 maart de tweede Green Screen van dit jaar. Organisch architect Michel Post (http://www.orioarchitecten.nl/) is de gastspreker en hij zal een uitvoerige presentatie geven over de toepassing van geometrie in zijn werk. We zijn blij om deze inspirerende spreker opnieuw een podium te kunnen geven. Op een eerdere Green Screen over natuurlijk bouwen is hij vanuit zijn rol als voorzitter van Strobouw Nederland http://www.strobouw.nl/ dieper in gegaan op de mogelijkheden van stro als bouwmateriaal.

Na zijn deze maal vijfenveertig minuten durende presentatie volgt er een kleine pauze waarna we een kort filmpje zullen vertonen met andere (internationale) voorbeelden van het gebruik van (natuurlijk voorkomende) getallen(reeksen) zoals die van Fibonacci voor het ontwerpen van woon en werkruimte.

We sluiten de avond af met ruime tijd voor vraag en antwoord. Welkom op deze unieke avond met een enthousiasmerende spreker van formaat!

Programma: Deuren open 19.00u, Presentatie start 19.30u, Einde 22.00u. Entree niet-leden €5, voor leden Projectgroep Ekosofia waardering achteraf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s