Klein Ekosofia 2

In 2007 ben ik begonnen met tuinieren bij een biologische vereniging aan de rand van de stad op een schitterende plek. Toen we vorig jaar te horen kregen dat het tuinencomplex moest wijken voor de parkeerplaats van het evenemententerrein dat de gemeente in De Tuinen van West wilde aanleggen brak mijn klomp. Het plan was dat we  herfst 2012 zouden gaan verkassen maar door omstandigheden kwam het in de ontwikkeling van het gebied beter uit dat te vervroegen naar deze lente. De afgelopen maanden hebben we voorbereidingen getroffen en in goed overleg met de gemeente en de aannemer is het nu zo dat we eind deze maand de nieuwe tuin krijgen opgeleverd met nieuw clubhuis en al. Door het afbreken van de oude tuin is er een enorme hoeveelheid steen vrijgekomen en dat heb ik in de vrije uren mooi kunnen verzamelen. Het stapelmateriaal voor Klein Ekosofia 2 ligt dus klaar, een mooie klus voor de boeg!

 

 

 

 

 

Het ontwerp dat ik heb getekend voor de nieuwe stek heeft twee cirkels in plaats van een en dankzij een avondje schetsen in Google heb ik nu al een aardig beeld van hoe de tuin er uit gaat zien op de nieuwe locatie…

 

 

 

 

 

De rest van dit jaar ga ik gebruiken om de tuin weer helemaal opnieuw in te richten. Het proces van aanleggen ga ik net als bij de eerste tuin vastleggen en dan komt er deze zomer weer eens een filmpje voor YouTube over de voortgang en groei en bloei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s