Spreekbeurt Tijd Symposium 31-10-2014

Volgende week vrijdag 31 oktober 2014 ben ik een van de sprekers op het Tijd Symposium in Heerenveen. Er is me gevraagd een spreekbeurt te verzorgen over de invloed die Louis G. Le Roy heeft op mijn eigen werk. Zijn ecofilosofie en zijn levenswerk de ecokathedraal vormen een belangrijke bron van inspiratie voor het ontwerp van Ekosofia, maar ook als ekohovenier werk ik natuurlijk bij voorkeur met stapelelementen. De stapeltuin die ik het afgelopen jaar heb aangelegd in Amsterdam met ruim 200.000 kilo steen is nog niets in vergelijking met de 10.000.000 kilo die Le Roy in Mildam heeft gestapeld, maar het is een begin en heeft aardige plaatjes opgeleverd voor een groen praatje.

IMG_7797

Zie ecokathedraal.nl voor het echte werk en kijk op de website van Stichting Tijd voor het programma van volgende week vrijdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s