Tweede steen Ecokathedraal Amsterdam is gelegd, maar microklimaatdemonstratie gaat in de herkansing.

De microklimaatdemonstratie van 13 oktober wordt in het voorjaar opnieuw en beter georganiseerd, dus als je deze herfst geen tijd had krijg je in de lente de kans om te zien hoe je met oude straattegels, klinkers en stoepranden een stapelobject of -tuin kan bouwen en uiteindelijk ook een echte ecokathedraal. De reacties van de vijf mensen die twee weken terug ondanks het wisselvallige weer zijn komen kijken naar de bouwsels die ik hier en daar met hulp van vrijwilligers in Tuinen van West heb gebouwd waren bijzonder positief.

Het slot van de wandeling was helaas bijzonder negatief. Door omstandigheden en als gevolg van mijn stapelspraakwaterval viel de planning in het water waardoor we een uur te laat bij het clubhuis aankwamen. Met als resultaat dat een mede tuinder die op het laatste moment nog had aangeboden met koffie en thee klaar te staan ruim een uur op ons heeft staan wachten! Bijzonder slecht van me gecommuniceerd en met inmiddels enige afstand (helaas ook tot die tuinder) zie ik dat mijn voorbereiding voor de wandeling te laat op gang kwam, matig was aangekondigd en ook onvoldoende voor wat betreft techniek. Door het uitgelopen programma en het naderende onweer zijn we met elkaar naar de stad terug gefietst en kwam helaas ook het vertonen van de korte film van Beate Lendt over Le Roy te vervallen.

Dat kan dus beter en daarom nu alvast de eerste aankondiging voor de herkansing van de microklimaatdemonstratie. In mei 2020 zal de wandeling beginnen bij de entree van volkstuinpark De Eendracht. Meer informatie hierover volgt tijdig…

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s