Volgende tuin op stapel…

Op de in september vernieuwde groenegeus.nl webstek staan foto’s van tuinen voor en na het verbouwen van de tuin tot stapeltuin. Daarbij heb ik aangekondigd dat de volgende stapeltuin op de planning stond voor dit najaar, een tuin in Amsterdam Oost. Afgelopen zomer heb ik met de eigenaresse (een hovenier) het een en ander besproken ter voorbereiding op het stapelwerk en inmiddels heeft zij een nieuwe schutting geplaatst en een mooie eerste partij stenen en tegels verzameld…

002

Komende week gaan we beginnen met het aanleggen en stapelen van de eerste vaste border met zithoek. Wanneer dat deel van de tuin klaar is gaan we via de achterkant van de tuin -waar een hoge ruïne stijl stapelwand komt- al borders -met zitruimte- stapelend weer terug richting de gevel van het huis. Deze winter gaan we (zonder planning vanzelfsprekend) iedere vrijdag dat het weer het toelaat samen de tuin transformeren zodat deze in het voorjaar klaar is om beplant te worden.

003

Blijf op de hoogte via deze blog om het proces te volgen van stapeltuin vijf in Amsterdam. Stapeltuin zes volgt in Utrecht, Amsterdam Centrum of Broek in Waterland…, ja er begint een kleine wachtlijst te groeien! \o/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s