Keienbed bijna klaar…

Door de regen van afgelopen vrijdag is het maken van een begin met een volgende stapeltuin in opdracht naar februari doorgeschoven dus deze maand en januari kan ik  verder met de tuin rondom mijn Tiny Tempel. Zaterdag heb ik met hulp een mooie partij steen naar de tuin kunnen verplaatsen, een dikke duizend kilo keien. \o/ Zondagmiddag heb ik een eerste deel geplaatst in het stapelbed aan de achterkant van het tuinhuis.

Op de eerstvolgende droge dag kunnen de eerste sedumplantjes en mossen worden geplant en kan ik verder met het afmaken van het laatste stuk terras aan de slootkant en dat rondom de schuur. En dan kan wat is afgestapeld door de tijd worden ingepakt met een groene deken en ik genieten van dat proces en een boeiende onderhoudsarme natuurtempeltuin.

051

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s