Addendum Alternatieve Aforismen

In dit gesprek op Weltschermz over de film Planet of the Humans heeft Marcel Crok het over het malthusianistisch karakter van veel mensen in de milieubeweging, dus na mijn alternatief oikoumenisch perspectief kan ik het gewoon niet laten… Malthusianism: unless lock-down reduces the population or the increase of population, population tends to increase faster than the means of subsistence and that this will result in an inadequate supply of the goods supporting life. Maar alle covid-gekte op een stokkie, ik zie het een en ander anders maar ik zeg ja tegen het bespreken van het -absurde- concept/idee/verhaal van ontvolking…

En dan even drie maanden terug in de tijd naar “oud nieuws” van Lock-Down-Under:

Nog een perspectief van de andere kant van de grote plas: https://www.foxnews.com/media/ben-shapiro-china-hush-wuhan-coronavirus-survivors

Iedere zondag avond deelt Sven Hulleman zijn kritsche en humoristische perspectief op de toestand waarin we verzeild zijn geraakt.