Stapeltuin Tiny Temple, terugkeek 4.

In de derde terugblik op het aanleggen van het grote bed aan de voorkant van mijn tuin was ik gebleven bij het ophogen. De volgende diashow geeft een aardig beeld van de veranderingen in de maand februari, de afwerking van de voorkant van de tuin en het begin van een volgend bed bestemd voor frambozen en nog wat fruitboompjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

Na een dag wroeten en stapelen neem ik foto’s die ik dan thuis weer bekijk om te zien of er iets nog niet voegt en beter op een andere manier kan worden herstapeld, kijk ik naar de aansluitingen van de verschillende elementen en objecten en waar verder te stapelen als dit deel weer klaar is voor beplanting. In deze diashow een perspectief op dezelfde veranderingen maar dan vanaf het algemeen tuinpad.

Deze diashow vereist JavaScript.

“Geen stenen gooien, maar stapelen die straattegels, bakstenen, betonklinkers, friese geeltjes, opsluitbanden, grindtegels, stoepranden, bisschopsmutsen, boomkransen.”

Vive Le Roy!