Stapeltuin Tiny Temple, terugkeek 5.

In maart heb ik vrijwel alle planten in mijn oude tuin verhuisd naar de stapeltuin in wording, door gebruik te maken van een opgeknapt fietsbakkie. Een met vrije energie aangedreven human powered vehicle, uiteraard in de kleuren van het huis.

Ook de kruidenspiraal is afgebroken om in een andere vorm weer een plaats te krijgen, met de lavendel, salie en rozemarijn. De eerste uitleg van de spiraal voegde niet, maar na de tweede herstapeling sloot het object goed aan op de andere lijnen van het tuinpad en het pad richting de komposthoek.

Deze diashow vereist JavaScript.

In terugkeek 6 volgen beelden van het vergroten van de spiraal in april.

Deze diashow vereist JavaScript.

Na twee maanden buffelen begon de bouwplaats eindelijk in een tuin te veranderen. \o/ Begon ik me weer echt beter te voelen en begon de lente met schitterend weer.

DSC06024