Stapeltuin Tiny Temple, terugkeek 6.

In april heb ik de kruidenspiraal -zie de plaatjes en praatjes in terugkeek vijf- uitgebreid met een boogbed. Van dat stapelproces heb ik hieronder een diashow geplaatst met wat beelden. De rozemarijn heeft het zwaar na de verhuizing van de oude tuin, dus begin mei heb ik de plant nog verder terug gesnoeid hopende dat ie het net als de lavendel en salie overleeft. Aan de voet van de spiraal heb ik oregano geplant en -voor dit seizoen- bloemen gezaaid.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op de stadstuin heb ik bij Groenhartig nog wat extra planten gekocht: een oude Engelse soort zwarte bes, een jostabes voor in het grote bed en twee olijfwilgen.

DSC06272

In de volgende terugblik laat ik de bouw zien van twee boogbakken voor de mierikswortel en de olijfwilg.