Dr. Carrie Madej with Dr. Andrew Kaufman on hydrogel, vaccines and “stealth health” plans

In deze podcast Medicamentum Authentica spreekt Andrew Kaufman met Dr. Carrie Madej over het levensbedreigende gevaar van het gebruik van een nanotechnologische hydrogel in vaccins en over verborgen overheidsprogramma’s op het gebied van volksgezondheid:

In de video ‘Human 2.0?’ van Carrie Madej waarschuwde ze al voor het gebruik van het enzym luciferase. Zie deze volgende video van Tangentopolis met een additief perspectief op het duistere onderzoek dat hier al minstens een decennium naar wordt verricht en meer informatie en links over het -in het gesprek tussen Kaufman en Madej genoemde- patent 060606…: https://www.bitchute.com/video/i6jBbl7yO69o/. ‘Heavy stuff’! Doe a.j.b. je eigen onderzoek en vorm je eigen beeld om te kunnen blijven waken over je zelfbeschikkingsrecht, je gezondheid en je vrijheid en die van je vrienden, familie en collega’s…