BlckbxTV Late Night Show met Top 10 Bizarre Momenten 2020

Gespiegeld van BlckbxTV, 31-12-2020: Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz… BLCKBX komt met de allereerste Late Night Show als reflectie op het jaqr 2020 met de “ Top 10 Bizarre Momenten 2020”. Programmamaker Flavio Pasquino doet dat met zijn eigen “whatts app” groepje die hem door het jaar heen sleurde. “Iedereen heeft wel zo’n groepje en dat heeft voor veel mensen grote betekenis in deze tijden. Daarom zullen veel mensen zich herkennen in het geven van gewicht aan dit fenomeen”, aldus Flavio. Samen met media strateeg Stefan Noordhoek, psycholoog Wendy Kroeze (alias het Bloemenmeisje) en software ondernemer Guido Versteeg neem Flavio het jaar door aan de hand van een Top 10, waarin de meest bizarre momenten worden gevangen. Uiteraard is dat persoonlijk en arbitrair maar het is een poging en voor iedereen zou dat anders kunnen zijn. “ Ik denk dat we redelijk in de buurt zijn gekomen”, zegt Pasquino erover. Naast de Top 10 is er ook een Quiz in de show en worden er tal van grappige video’s vertoond die in 2020 de revue zijn gepasseerd op het net.

Speciale dank aan muziek kunstenaar Nigel Sean waarvan we 4 gave clips hebben getoond. Hij is – net als Tisjeboyjay – een van de ontdekkingen van het jaar. Dit is de link naar het kanaal van Nigel Sean. https://www.youtube.com/c/NigelSean/v…

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren kan via http://www.blckbx.tv/doneren. Voor meer info kijk op http://www.blckbx.tv