Het sprookje van 2021 – Frank Stadermann, Sven Ake Hulleman en Jeroen Pols @ Café Weltschmerz

Gesprek over de onrechtvaardigheid van de maatregelen tussen juristen Staderman, Hulleman en Pols in Café Weltschmerz, 30-1-2021 (106min). Heeft u ook gekeken naar de grote Vaccinatie Show uitgezonden door de NPO op 5 januari 2021? Een prachtig programma waarin wij allemaal werden opgeroepen om ons te laten injecteren met het Covid-19 vaccin.

Café Weltschmerz vroeg drie juristen om commentaar te geven op deze vaccinatie-show. Frank Stadermann, Sven-Ake Hulleman en Jeroen Pols zagen één grote reclameshow voorbij komen gesponsord door de vaccin-giganten Pfizer, Moderna en AstraZenica. Een mooi sprookje dat ons door de overheid wordt voorgeschoteld. Maar is het slim om in sprookjes te geloven?

Gespiegeld van Weltschmerz @ Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/IL5heN1dXlZH/.