Ad Nuis @ Weltschmerz – Een permanente brandoefening

Gespiegeld van Weltschmerz (23min). Hoe zinlozer de maatregelen, hoe beter, vindt columnist en fotograaf Ad Nuis. Dan wordt des te duidelijker in wat voor absurde soap we zitten. Ad voelt zich af en toe weer een kind van 6 en kijk verwonderd om zich heen. “Waar ben ik in beland?” Hij weet het antwoord: een permanente brandoefening. “Voor een brand die er eigenlijk niet is. Maar de angst moet door de oefening blijvend worden aangewakkerd.”

Veel mensen willen het liever niet zien. “Ze willen niet meer nadenken. Ze willen orders opvolgen. Overheid, help ons.” Er is een nieuwe generatie ontstaan. “Veel medelanders zijn konijnen geworden die angstig in de koplampen van een aanstormende auto blijven staren tot ze worden platgereden.”

Ad verwondert zich, maar is ook boos. Over wat er op de scholen gebeurt bijvoorbeeld. “Leerlingen moeten nieuwe kritiekloze modelburgers worden, robotjes op 1,5 meter. Kinderen testen, kinderen in quarantaine, kinderen verplicht een mondkapje op. In Den Haag noemen ze het beleid. Ik noem het misdadig.” Hij vertelt ook wat hij met eigen ogen zag gebeuren bij een van de recente demonstraties op het Museumplein in Amsterdam. Dat is niet zoals het in de media werd verteld.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Abonneer je dan hier: https://www.bitchute.com/channel/cafe-weltscmerz/.