Hoger Beroep avondklok verloren – persconferentie Viruswaarheid

Gespiegeld van Potkaars 26-2-2021 (37min). Viruswaarheid Persconferentie vrijdag 26 februari 2021, 13:00 in Hilversum nav het verloren hoger beroep in de zaak tegen de avondklok. Potkaars was er bij en deed live verslag. Wat je niet ziet op de beelden: de gemeente Hilversum was even na half één aanwezen en niet lang daarna een handjevol BOA’s die buiten bleven. Binnen in het zaaltje zo’n tien journalisten. Tevens het maximum zo begreep ik, dat met die mevrouw van de gemeente was afgestemd.

Potkaars maakte de livestream, die ergens in het begin werd onderbroken. De laptop die via hotspot voor de verbinding zorgde was zijn internet verbinding compleet kwijt. Ik was niet de enige die dit overkwam. Een reset van de link verhielp dit en het stoorde voorzover ik zag niet opnieuw. Wat je in de beelden op deze webpagina ziet is de opname in de zaal, dus zonder die hapering.

De journalist die volhardt in ‘jullie kunnen niet tegen je verlies’ had een microfoon bij zich van BNR.

Bron en links: https://potkaars.nl/blog/2021/2/26/hoger-beroep-avondklok-persconferentie-viruswaarheid