The Trueman Show – Jorn Luka met Isa Kriens en Nadia Duinker over moederhart, de viruswaanzin in het onderwijs en de traumatische gevolgen voor kinderen!

Gespiegeld van Jorn’s Truly, 9-3-2021 (95min): Welkom bij deze extra aflevering van The Trueman Show. Voor deze dertiende en extra aflevering ben ik naar Amsterdam Oost gereisd, naar de kroeg van Nadia genaamd de Quarantine. Onlangs zijn Isa en Nadia samen met Sietske Bergsma het initatief moeder hart (www.moederhart.nl) gestart. Een initiatief inmiddels gesteund door honderden vrouwen waaronder ook een hoop bekende Nederlanders. Er is de afgelopen dagen veel aandacht voor geweest, dus werd het tijd voor een gesprek hierover. We hebben gesproken over uiteraard moederhart, maar ook over de horeca, demonstraties, maar vooral de zorgen over de toekomst van de kinderen, de staat van de samenleving, de staat van de scholen maar ook praktisch hoe we nu echt dingen anders kunnen aanpakken. Wat kunnen we met zijn allen doen?!

Vond je het tof? En vind je het ook belangrijk dat dit zoveel mogelijk gehoord moet worden? Like de video en deel hem dan op social media en met je vrienden! #ISAKRIENS#NADIADUINKER#JORNLUKA#GESPREK#INTERVIEW#PODCAST#TALK#JURIST#HORECA#MOEDERHART#SCHOOL#ONDERWIJS#MAATREGELEN#JINEK#KLEINEACTIVIST#TRUEMANSHOW#SIETSKEBERGSMA#DOUTZEN#BRIEF#INITATIEF#MOEDERS#DEMONSTRATIE

ABONNEER: https://bit.ly/3jXGe6L​

Check mijn website voor meer nieuws en informatie en doneer als je het nice vindt wat ik maak: https://www.jornluka.com​​