The Trueman Show – Jorn Luka met Jan Storms

Gespiegeld van Jorn Luka, 11-3-2021 (110min). Voor deze 14e aflevering ben ik afgereisd naar de Duitse grens, naar de woning van Jan Storms. Jan is schrijver van het boek Destructieve relaties op de schop. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar psychopathie, behandelt cliënten die ten prooi zijn gevallen aan psychopaten, geeft trainingen aan professionals in het vakgebied en heeft ontzettend veel onderzoek gaan naar verschillende onderwerpen waaronder macht en politiek.

Met Jan heb ik gesproken wat psychopathie nou precies inhoudt, psychopathie bij machthebbers, de Nederlandse politiek en de machten daarachter met hun plannen, het psychopathische corona-beleid, en nog veel meer. Hele belangrijke onderwerpen zo vlak voor de verkiezingen. Als het namelijk klopt wat Jan zegt weet je in ieder geval zeker op wie je niet moet stemmen.

Vond je het tof? En vind je het ook belangrijk dat dit zoveel mogelijk gehoord moet worden? Like de video en deel hem dan op social media en met je vrienden!

ABONNEER: https://bit.ly/3jXGe6L​​​ Check mijn website voor meer nieuws en informatie en doneer als je het nice vindt wat ik maak: https://www.jornluka.com​​​