De overheid als drugsdealer | Ad Nuis @ Weltschmerz

Gespiegeld van Weltschmerz, 25-3-2021 (17min): GEVAAR IN DE GHETTO

Je bent wel gek als je je in de “ghetto” van Los Angeles begeeft, kreeg Ad Nuis ooit te horen. Veel te gevaarlijk.

Hij deed het toch – en werd prompt uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. Daar vertelde de gastheer dat de Amerikaanse overheid bewust drugs de ghetto in bracht om de bevolking eronder te houden.

Destijds kon Ad dit maar moeilijk geloven. Nu begint hij er anders over te denken. Is dat niet wat onze overheid doet? Ons vertellen dat we aan groot gevaar zijn blootgesteld en ons dan aan de drugs helpen?

In zijn altijd originele columns kijkt fotograaf Ad Nuis met een nuchtere, soms verontwaardigde maar meestal verwonderde blik naar de krankzinnige wereld waar wij in leven.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hier op Abonneren: https://www.bitchute.com/channel/IL5heN1dXlZH/