Pieter Stuurman met Ullrich Mies – Techno-fascisme en het einde van de democratie

Gespiegeld van Weltschmerz (71min): Ullrich Mies over het einde van de democratie en de rechtstaat “De democratie is afgeschaft, de rechtsstaat functioneert niet meer.” Dat is de harde conclusie van de Duitse socioloog, politicoloog en schrijver Ullrich Mies in dit interview met Pieter Stuurman over de gevolgen van het coronabeleid in de Europese samenlevingen. Volgens Mies, die onder meer schrijft voor de website Rubikon, de krant Demokratischer Widerstand, en in Nederland voor Gezond Verstand, is dit proces al dertig jaar aan de gang, maar laten de machthebbers nu openlijk hun ware bedoelingen zien. “We hebben een gelijkgeschakelde politieke klasse in heel Europa – een politiek kartel,” zegt Mies. “Dat hadden we al vóór corona. Bijzonder aan deze tijd is de ongeremde onbeschaamdheid waarmee onze regeringen nu het recht aan de kant zetten.” De analyse van Mies voldoet ongetwijfeld niet aan de Community-richtlijnen van YouTube, die kritiek op het gezondheidsbeleid verbieden, vandaar dat we het hier laten bij een teaser.

Het hele interview kunt u zien op de website van Café Weltschmerz: https://www.cafeweltschmerz.nl/techno-fascisten-voeren-oorlog-tegen-het-volk-pieter-stuurman-met-ullrich-mies/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/​ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/​ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hier op Abonneren: https://www.bitchute.com/channel/IL5heN1dXlZH/.