The Trueman Show #22 Jorn Luka met Ad Broere

Gespiegeld van Jorn Luka (69min). Voor de 22ste aflevering heb ik afgesproken in Amsterdam in een club genaamd Akhnaton met econoom, onderzoeker en auteur en geeft cursussen hoe een parallelle samenleving te starten. Precies om die reden past de Akhnaton perfect bij ons gesprek, dit is namelijk een plek waar vrijdenkende mensen meer dan welkom zijn. Verschillende onderwerpen passeerden de revue. Zo spraken we over transhumanisme en in het verlengde daarvan de mRNA prikken, ons financiële systeem en hoe enkel en alleen werkt voor de elite, de parallelle samenleving en hoe deze is op te bouwen, de kracht van het individu en nog veel meer.

Bezoek mijn website http://www.jornluka.com. Mijn content is gratis beschikbaar. We reizen door heel Nederland, nu ook Europa en hopelijk binnenkort naar nog meer plekken om podcasts op te nemen. Vind je het tof en wil je helpen alles nog beter te maken? Op mijn website kun je doneren om ons te helpen groeien!

Ben je nou benieuwd wat jij zelf kan doen om mee te helpen bouwen aan een parallelle samenleving? Kijk dan op Ad zijn website: https://adbroere.nl​ Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!