Potkaars – ‘Dit is de Smoking Gun’ – Persconferentie Viruswaarheid: analyse WOB Economische Zaken

Gespiegeld van Potkaars (49min). Op 30 juni 2021 hield viruswaarheid een persconferentie. Potkaars deed verslag. Het Ministerie van Economische zaken rekende in maart 2020 al voor dat een lockdown met alle ander maatregelen vernietigend zouden zijn voor de Nederlandse economie. Dat rapport is nu via WOB boven water gekomen. Jeroen Pols en Willem Engel leggen uit: ‘wanneer je de kosten per gered leven deelt op de kosten voor Nederland, dan kom je op 10 miljoen euro per persoon. Maar je hebt het hier over mensen van 82 jaar en ouder’.

Juist vandaag is de wet aangenomen dat ook kinderen met het experimenteel vaccin, dat door Pols en Engel gen-therapie wordt genoemd, mogen worden geinjecteerd, al is de goedkeuring nog via spoed authorisatie en tijdelijk en al hebben kinderen er zelf nagenoeg niets aan voor hun eigen gezondheid.

Willem Engel spreekt over demonstraties komend weekeinde en Jeroen Pols spreekt over rechtszaken die lopen.

Er was geen belangstelling vanuit de gereguleerde media…

VIDEO: https://odysee.com/@potkaars:f/20210630-Podcast-(9):3

Website / links: https://potkaars.nl/blog/2021/6/29/dit-is-de-smoking-gun-viruswaarheid-persco-analyse-wob-economische-zaken