Kinder-vaccinatie Awareness Day @CaféWeltschmerz

Gespiegeld van Café Weltschmerz (140min). In het gebouw van Café Weltschmerz vond op 2 juli 2021 de eerste Kinder-vaccinatie Awareness Day plaats. De dag werd in goede banen geleid door spreekstalmeester Frank Ruesink, auteur van het boek “Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet”.

Dit is een integrale weergave van de gehele kinder-vaccinatie Awareness Day. Komende week worden afzonderlijke video’s van de verschillende gastsprekers gepubliceerd.

Gastsprekers tijdens dit event zijn:

Jan Vingerhoets, huisarts
Door Frankema, oprichter Stichting vaccinvrij
Anne-Marie Kroes, moeder
Daan de Wit, journalist
Elke de klerk, oprichter Artsen voor Vrijheid
Carla Peeters, immunoloog
Eveline van Dongen, jurist, coach en auteur

Hold Your Horses zorgde voor de muzikale omlijsting.

VIDEO: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f/kinder-vaccinatie-awareness-day:3

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hier dan op Abonneren: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f