C-19 als koevoet – George van der Leeden met Daan de Wit @CaféWeltschmerz

Gespiegeld van Café Weltschmerz, (76min). Covid-19 is niet slechts een medisch probleem, zegt journalist Daan de Wit, maar wordt ook gebruikt als koevoet om maatschappelijke hervormingen door te voeren. Hervormingen die het kernprobleem van onze huidige maatschappij juist bestendigen: elites die vergaande controle willen uitoefenen.

George van Leeden in gesprek met journalist Daan de Wit over de grotere context bij het onderwerp covid-19. De Wit schreef het e-boek ‘Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van covid-19-vaccinatie’. (https://www.prikkenjaofnee.nl) Dit boek helpt de lezer een afgewogen beslissing te maken en beschrijft het medische aspect van corona uitgebreid. Maar het maatschappelijke aspect is minstens zo belangrijk en dat komt uitgebreid aan de orde in dit boeiende gesprek.

VIDEO: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f/corona-als-koevoet—george-van-der-leeden-met-daan-de-wit:5

Daan de Wit publiceerde eerder vier onderzoeksjournalistieke boeken, die gedurende het gesprek aan bod komen:

Volg Daan de Wit


Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hier dan op Abonneren: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f