Dit is het einde van een beschaving – Kees van der Pijl & Karel van Wolferen @Weltschmerz

Gespiegeld van Café Weltschmerz (70min). In een openhartig en verhelderend gesprek bespreken Kees van der Pijl (politicoloog) en Karel van Wolferen (journalist / schrijver) de werkelijke stand van zaken in Nederland en de rest van de aardbol. Wie bepalen de koers rondom de ‘epidemie’ die ons land nu al anderhalf jaar in de greep houdt en de economie heeft lamgelegd? Niet Mark Rutte en Hugo de Jonge, zo concluderen Van der Pijl en Van Wolferen.

Er is echter een uitweg uit deze zogenaamde crisis, merkt Van Wolferen op: “Niet meer meedoen!”

VIDEO: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f/dit-is-het-einde-van-een-beschaving—kees-van-der-pijl—karel-van-wolferen:6

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!