Promo World Wide Demonstration – Amsterdam 24 juli 2021

Gespiegeld van Wakker Twente (2min). Op 24 juli 2021 staat de hele wereld voor de 3e keer vreedzaam op voor onze Vrijheid en Mensenrechten. United We Stand Europe, #DeBuren en ABC (Algemeen Burger Collectief) gaan wederom deze fantastische manifestatie voor Nederland in Amsterdam organiseren. Inmiddels blijft het aantal landen en steden groeien, er deden tijdens de 2e editie maar liefst 180 steden mee! Deze 3e editie zullen er meer mensen dan ooit tevoren over de hele wereld gezamenlijk opstaan voor Vrijheid en Mensenrechten. De vorige editie was legendarisch en deze 3e editie wordt next level legendarisch! Hoe we dat gaan doen kunnen we nog niet verklappen, we kunnen enkel de belofte doen dat het magisch wordt! Wil jij samen met ons geschiedenis schrijven? Dan hopen wij van United We Stand Europe #DeBuren en ABC dat je deze datum vrijhoudt en dat jullie in grote getale, in liefde en verbinding, zorgen dat je 3e editie van de World Wide Demonstration Netherlands niet mist!

We Will All Be There!! ✊🏻🌎❤️ https://www.gofundme.com/f/world-wide…