Jeroen Pols en Willem Engel – Viruswaanzinnig Weekoverzicht

Gespiegeld van Viruswaarheid, 20-8-2021 (94min): https://odysee.com/@Viruswaarheid:2/-viruswaarheid—Viruswaarheid-Weekoverzicht-20-augustus-2021:9

Ga naar de site Viruswaarheid en meld je aan voor de nieuwsbrief. Check ook het nieuwe videokanaal →Videowaarheid.

Volg Viruswaarheid verder op Twitter en waar mogelijk ons te steunen met een donatie. Ons kort geding tegen de Nederlandse Staat is een particulier onbezoldigd initiatief. Procederen is duur. Steun ons in deze belangrijke missie. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

Wat gebeurt er met uw financiële bijdrage? Download hier het jaarverslag 2020. Mailen kan naar Viruswaarheid contact

Viruswaarheid is naast hier op Odysee te volgen en verder ook Backup Virus Waarheid en Viruswaarheid. De laatste twee plaatsen periodiek en/of een aantal tegelijk. Voor live broadcast wordt @viruswaarheid gebruikt, naast FB.
Op meer kanalen, waaronder Divide et Impera, is Viruswaarheid ook te vinden.