De macht van de onzichtbare bankiers – Peter Toonen met Lucas Hollertt @ Weltschmerz Boeken

Gespiegeld van Weltschmerz, 17-10-2021 (47min). Onder het pseudoniem B.Izar publiceerde Lucas Hollertt in 2016 het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’, dat in 2020 een derde herziene druk kreeg.

In dit interview vertelt de auteur hoe hij na zijn ondernemerspensioen tot het schrijven van dit boek kwam nadat hij ontdekte hoe bizar (vandaar zijn pseudoniem) ons financiële systeem in elkaar steekt en hoe – zoals de subtitel van het boek luidt – dit leidt tot ‘een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%’.

In dit interview worden we meegenomen in een beknopt geschiedenisverhaal van de laatste tweehonderdvijtig jaar waarin we zien hoe enkele rijke families achter de schermen bezig zijn geweest om totale macht en controle te verkrijgen over onze planeet, ons met een ‘pandemie’ leidend naar de huidige ‘crisis’.
Een gesprek vooral ook over hoe mensen in slaap worden gesust door mediaverdoving en nepnieuws en hoe bewustwording ons hieruit kan bevrijden.

VIDEO: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f/de-macht-van-de-onzichtbare-bankiers—peter-toonen-en-lucas-hollertt:c

Deze video is mogelijk gemaakt door: https://www.onzichtbaremacht.nl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hier dan op Abonneren: https://odysee.com/@CafeWeltschmerz:f