Filosofische reflecties op C. – Ab Gietelink met René ten Bos, Hoogleraar Filosofie

Gespiegeld van Alternatief TV, 2-1-2022 (62min). René ten Bos, Hoogleraar Filosofie aan de Radbouduniversiteit Nijmegen. Ex denker des Vaderlands. Voor Weltschmerz interviewde ik hem vorig jaar over zijn boek Coronastorm. Hoogste tijd voor een update. We gaan het hebben over het verval van het lichaam. Over wachtrijen en code zwart. Over de analyse van de Fransman Kacek, die schrijft over een onconventionele oorlog van de massamedia tegen de psyché van de mens. Over het fenomeen noodtoestand bij de Italiaanse denker Agamben.

VIDEO: https://odysee.com/@Alternatief.tv:f/92-filosofische-reflecties-op-het:6
Hartelijk welkom bij Alternatief.tv. Het nieuwe kanaal met kritische analyses en alternatieve kijk- en leefwijzen. Wij vragen door waar de media zwijgt. Salto heeft haar Studio’s gesloten. Maar Alternatief gaat ondergronds, want de Covidkritiek moet door.