Ab Gietelink met Hans Siepel – Klokkenkuider over de Nederlandse bestuurscultuur

Gespiegeld van Alternatief TV, 22-4-2022 (57min). Oud topambtenaar Hans Siepel begon als PR voorlichter bij Groen Links en was daarna woordvoerder voor diverse bewindslieden. Hij werd plaatsvervangend directeur Binnenlandse zaken. Ofwel hij kookte jarenlang mee in de keuken van het Nederlands politieke beleid. Maar Hij was te kritisch en werd gedwongen tot vertrek. Hij werd auteur en schreef 15 diverse boeken naast artikelen in diverse media. Enerzijds over religie, mystiek en het geestelijk leven. Anderzijds over communicatiestrategie en openbaar bestuur. Zijn essays gelijken soms Multatuliaanse tirades tegen de bestuurscultuur van de Nederlandse Rijksoverheid.

VIDEO: https://odysee.com/@Alternatief.tv:f/114-hans-siepel-klokkenluider-over-de:8